Col·laboració

Coworking AFEW

Autor:

Carles Enrich Studio

 

Col·laboradors interns:

Valeria Lobato, Joan Martí

 

Col·laboradors externs:

BBG (estructura), SJ12 (instal·lacions), Brufau Cusó (pressupost)

 

Promotor:

privat

 

Localització:

Poblenou, Barcelona

 

Superfície:

437,00m²

 

Durada:

Gener 2018- octubre 2018

La premissa que el client d'aquest projecte posa sobre la taula és complexa: vol transformar una antiga nau en desús en un espai de treball d'oficines tipus coworking, i que en un futur aquestes puguin convertir-se en habitatges taller.

 

Per a tals efectes es plantegen dues caixes de fusta que travessen el forjat de nova construcció fins a terra per concentrar lavabos i futures cuines. A la part posterior de la nau es planteja un pati, que permetrà la il·luminació i la ventilació creuada en totes les estances de l'edifici, ja siguin oficines o habitacions.

 

L'estructura consta de forjats de CLT i pilars de fusta laminada, i aprofitem la caixa d'escala per aportar rigidesa a el conjunt. Els plànols mostrats a continuació són de la versió final de el projecte, com oficines.