Col·laboració

Església Santa Eulàlia - Espai per a Esdeveniments

Autor:

Carles Enrich Studio

 

Col·laboradors interns:

Anna de Castro

 

Col·laboradors externs:

BBG (estructura), SJ12 Enginyers (instal-lacions), Brufau Cusó (control de qualitat)

 

Promotor:

Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (Diputació de Barcelona), Ajuntament de Gironella, Consell Comarcal de Berguedà

 

Localització:

Gironella, Barcelona

 

Superfície:

210,50 m²

 

Durada:

Setembre 2018- gener 2021

Aquest projecte prové de la necessitat que té el govern municipal d'adequar l'antiga església de Sta Eulàlia, que va funcionar refectori i bar a la segona meitat de l'SXX.

Per a l'adequació de l'espai, que ja s'havia fet servir com a espai polivalent prèviament, es proposa millorar el sistema de climatització passant els tubs per sota el nou paviment de fusta.

S'afegeix un lavabo en una de les voltes, d'estar adaptat i ha de tenir espai per passar els tubs de climatització. Aquesta cabina de fusta estarà aïllada tèrmica i acústicament, la seva construcció es realitzarà en sec, de forma neta i ràpida.